Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A kiesés szélén a Sampdoria

2011.05.09. 08:38 lupetto

 Fantasztikus hangulat, a végletekig kiélezett feszültség, el-elszabaduló indulatok, egyszóval egy klasszikus Derby della Lanterna szemtanúja lehetett, aki tegnap este a Genoa - Sampdoria összecsapást választotta.

A találkozó nem kevesebbről, mint a Sampdoria bentmaradásáról volt hivatott dönteni, így érthetően motiváltnak bizonyult mindkét együttes. A blucerchiati saját sorsa okán, a Genoa-t pedig kellőképpen mozgatta ősi riválisa még mélyebbre taszításának lehetősége.

A vezetést a kisebb súllyal vállain pályára lépő Griffone szerezte meg az első félidő lefújását megelőző pillanatokban, Floro Flores dobta bele magát Palacio csúsztatásába mindössze néhány méterre a Samp kapujától, megszerezve ezzel csapata számára a vezetést. Az előny jó húsz percig tartott ki, ekkor jött Palombo lövését követően Eduardo sokadik idénybeli kapitális bénázása, s a róla kipattant labdát Pozzi pofozta a hálóba.

A portugál kapus néhányszor még borzolta kissé a szurkolók idegeit, majd tette mindezt Mesto is, aki a találkozó hajrájában lökdösődést szítva begyűjtött egy kiállítást. Az emberhátrány ellenére végül mégis a Genoa örülhetett, a 97.percben ugyanis Boselli szép lefordulása után megszerezték második találatukat, mely egyben győzelmüket is jelentette.

A Samp vereségével borzasztó nehéz helyzetbe sodorta önmagát, tulajdonképpen kisebb csodát kellene tegyenek Palombóék, hogy ne búcsúzzanak idény végén az első osztálytól.

Laczkó kezdőként 57 percet kapott, Komant ezúttal a keretbe sem nevezték.

 

 

Genoa–Sampdoria 2–1

G.: Floro Flores 45., Boselli 97., ill. Pozzi 67.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: sampdoria genoa

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr942889072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása