Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Kiesett a Brescia, a Lazio visszacsúszott a 6.helyre, az ezüstérem kapujában az Inter

2011.05.08. 18:25 lupetto

 Magabiztosan győzött az Inter a Fiorentina ellen Pazzini, Cambiasso és Coutinho góljainak köszönhetően, karnyújtásnyi távolságra kerülve ezzel az ezüstéremtől, ami már csak az okból is félig a nerazzurri nyakába került, mert a Napoli nemcsak hogy kikapott Leccében, de kiállítása miatt elvesztette a hátralévő fordulókra a csapat legeredményesebb játékosát, Edinson Cavanit is.

A Brescia otthonában búcsúzott a Serie A-tól, miután némi meglepetésre vereséget szenvedett a Catania együttesétől (Vass Ádám nem lépett pályára). A Bologna - Parma mérkőzés a mindenki számára tökéletes 0-0-lal végződött, a Bologna futószalagon hozza az előrejósolható eredményeket, mint ahogy semmi váratlant nem hozott a Cesena szardíniai győzelme sem, a kiesés elől menekülő csapatok általában hasonló hőstetteket hajtanak végre a bajnokság utolsó fordulóiban.

A délután leginkább várt rangadója az Udinese - Lazio összecsapás volt, ahol a hazaiak Di Natale duplájával legyőzték római ellenfelüket, ezzel a BL-indulás kapujáig kűzdve magukat. A Zebrette góljaiban Toto mellett főszerepet vállalt Sanchez is, aki mindkét találatnál előkészítőként jeleskedett, valamint kellett a sikerhez kapusuk Handanovic is, aki idénybéli 6.büntetőjét hárította, ezúttal Zarate legnagyobb bánatára. A biancoceleste vereségével nehéz helyzetbe került, hiszen immáron nemcsak az Udinese, hanem városi riválisa is megelőzi a bajnoki tabellán, ami tulajdonképpen egyet jelent álmai szertefoszlásával.

Este a várva várt genovai derbyn Komanék bennmaradásukról dönthetnek, esetleges vereségük esetén borzasztó nehéz helyzetbe kerülnének.

 

Lecce–Napoli 2–1 Corvia 49. – 11-esből, Chevantón 88., ill. Mascara 67.

Internazionale–Fiorentina 3–1 Pazzini 25., Cambiasso 28., Coutinho 77., ill. Gilardino 74.

Udinese–Lazio 2–1 (Di Natale 35., 42., ill. Kozák 76.)

Cagliari–Cesena 0–2 (L. Jiménez 54., Malonga 84.)

Brescia–Catania 1–2 (A. Diamanti 90., ill. Silvestre 27., Bergessio 75.)

Bologna–Parma 0–0

 

3 komment

Címkék: inter serie a lazio fiorentina cagliari udinese catania napoli parma bologna lecce brescia cesena 36.forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr992887825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.05.08. 21:46:55

A Lazio 5., mivel azonos a pontszáma a Romával, és elsőként a több győzelem számít, amiből eggyel több van a Laziónak.

lupetto 2011.05.08. 22:01:13

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: igen Kornél, de csak a pillanatnyi tabellán, az év végi zárón már az egymás elleni dönt pontazonosság esetén. Csak becsapnánk magunkat az előbbivel szvsz

MatteoMessina 2011.05.08. 22:07:32

Igen, a végén az egymás elleni eredmény számít. Mondjuk nem értem, hogy akkor bajnokság közben mért kell másként rangsorolni...
süti beállítások módosítása