Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Allegri - Még mindig nem hiszem el!

2011.05.08. 09:30 Unimuck

Tegnap este a Milan hivatalosan is bajnok lett. A római döntetlennel a milánói klub története 18. Scudettóját szerezte meg, annak a Massimiliano Allegrinek az irányításával, aki egy éve még a Cagliari trénere volt. 

"Még mindig nem hiszem el! Egy forradalmat csináltunk Gallianival. Fontos volt véghez vinni a célunkat már Rómában, nem akartunk a Scudettóra várni jövő vasárnapig."

"Megköszönöm a játékosaimnak, az elnöknek, aki adta nekem ezt a lehetőséget, és az újonnan érkezőknek, akik profi módon viselkedtek."

"Ezek az emberek már sok trófeát begyűjtöttek, mégis remekül dolgoztak az újabb sikerért, egymás sikeréért. Ezért nyertük meg a Scudettót."

"Hogy őszinte legyek, még mindig nem hiszem el! Hihetetlenül boldog és szerencsés vagyok. A rendelkezésemre álló keret remek volt és mindig megadtuk a tiszteletet egymásnak."

"A legjobb pillanatban jött a derby is, ideje volt, hogy megtörjük az Intert."

"Tettünk egy ígéretet Gallianival, ha megnyerjük a Scudettót felgyalogolunk a Versilia templomhoz. Remek túra lesz!" - zárta nyilatkozatát a kétség kívül rettentően boldog tréner.

 

Szólj hozzá!

Címkék: milan scudetto allegri

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr902886565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása