Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Az Udinese legkevesebb 30 millió eurót kér Sanchezért

2011.05.07. 11:49 Unimuck

Az Udinese chilei játékosát 2014-ig szerződés köti az észak-olaszországi városhoz és a klub elnökének, Giampaolo Pozzo-nak esze ágában sincs megválni együttese legértékesebb labdarúgójától, pláne nem áron alul. A klubhoz közelálló személy jelentése szerint Sanchezért a licitálás 30 millió €-ról indul, írja a goal.com.

"A klub tulaja, Giampaolo Pozzo nem tesz semmilyen kedvezményt egyik klubnak sem. Sanchez értéke 30 millió € és ebből nem hajlandó engedni." - állítja a forrás.

Az Udinese elutasította az Inter januárban tett ajánlatát, ám nyáron több együttes is kopogtathat Sanchezért.

"Őszintén szólva, nem látom, hogy a Manchester City vagy a Manchester United kész lenne ekkora összeget áldozni a chileiért. A Chelsea is képben van, de nehéz lesz az Udinese kérését kielégíteni. Sanchezt hosszú szerződés köti klubjához és még nagyon fiatal. Úgy vélem, legalább egy szezont még itt fog tölteni."

Érdekes, hogy a meg nem nevezett forrás főleg a Manchester City dúsgazdag tulajának érdeklődését nem veszi komolyan, aki boldog-boldogtalanért szórja a pénzt, továbbá, ha az Udinese nem jutna be a Bajnokok Ligájába, valószínűleg Sanchez is szorgalmazná a klubváltását. 

Szólj hozzá!

Címkék: udinese sanchez mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr982884576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása