Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Di Natale szerint a Roma és a Juve sem érdemelné meg a BL-indulást - a számok nekünk mást mondanak

2011.05.06. 09:30 lupetto

 A kiesést jelentő pozíciók elkerülése mellett a BL selejtezőt érő 4.hely kivívása szolgáltatja idén (is) a legfőbb izgalmakat a Serie A-ban. Három vagy talán négy együttes is harcban áll az utolsó, még kiadó helyezésért, de hogy ki szolgálna rá leginkább annak elnyerésére, arról Antonio Di Natale, az egyik legfőbb érintett elmélkedett.

"Nemcsak a Lazióval, de a Romával és a Juventus-szal is harcban állunk még a negyedik hely megszerzésért."

"Azonban úgy gondolom erre a pozícióra csak két együttes, a Lazio és mi szolgáltunk rá, semmiképpen sem a Giallorossi, vagy Delneri együttese."

"Mindenesetre a legvégén majd csak egy örülhet." - bölcselkedett a 33 éves támadó, aki talán elfelejti, hogy együttese és a példaként emlegetett Lazio, a Roma és Juventus ellen vívott összesen 8 csatájukból mindössze egyet (!) tudott megnyerni, miközben hétszer (!) diadalmaskodtak a 4.helyre "érdemtelenül" pályázó vetélytársak.

 

1 komment

Címkék: juventus roma lazio udinese di natale

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr452881563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása