Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

85 millió font Sneijder igenjének ára, manchesteri derby várható kegyeiért

2011.05.01. 12:33 lupetto

 A The People magazin készített átfogó elemzést Wesley Sneijder lehetséges nyári transzfere kapcsán, s mint ahogy az újság megállapította, mélyen zsebébe kell nyúljon, aki szeretné csapatában tudni a hollandot.

Sir Alex Ferguson kívánságlistáján évek óta előkelő helyen áll a játékos, s a manager úgy számolt, tavaly nyáron, José Mourinho távozta után megnyílhat az út szerződtetésére. A játékost azonban sokkal inkább saját menyasszonya, illetve közös esküvőjük foglalkoztatta, s úgy döntött nem akar csapatot váltani. A fantasistához közeli források szerint azonban most elérkezett az idő, s a holland készen áll egy újabb kihívásra.

Az egyik akadály tehát elhárulni látszik a United edzője előtt, érkezett viszont nyomban helyette egy másik, mégpedig az átigazolás anyagi feltételei.

Az Inter 35 millió font alatt nem hajlandó megválni játékosától, ami már eleve egy szép summa, de talán nem tűnik vészesen magasnak más játékosok vételárával összevetve. Erre azonban még rájön a játékos évi 10 millió fontos fizetési igénye is, melyet 5 éves szerződés formájában szeretne, s a végső mérleg így máris tetemes 85 millióra rúg, ami még Fergusonnak is komoly fejfájást okoz. Már csak azért is, mert Van der Saar pótlása, egy védő igazolása, illetve Berbatov szerződésének meghosszabbítása érdekében is jócskán a zsebébe kell nyúljon.

S itt jön képbe természetesen a városi rivális Manchester City, melynek semmi sem lenne drága a holland megszerzése érdekében, s Mancini ugrásra készen várja a fejleményeket.

Szólj hozzá!

Címkék: sneijder inter manchester mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr532868910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása