Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Egyetlen pontra a Milan a Scudettótól, gólzáporos csaták több pályán is - az összes gól egy videóban

2011.05.01. 18:24 lupetto

 Flamini korai góljával győzött, s már a következő fordulóban révbe érhet a Milan, mely ezúttal adós maradt az igazán lehengerlő teljesítménnyel. A Rossoneri győzelméhez így sem férhetett kétség, s ha Cassanóék értékesítették volna legnagyobb helyzeteiket, jóval nagyobb különbséggel is diadalmaskodhattak volna a találkozót végül 10 emberrel befejező bolognaiakon.

A Fiorentina a szezon végére újra legszebb napjait kezdi idézni, a violák ezúttal a BL-selejtezőért kűzdő Udinesét küldték haza egy ötössel. Cerci ismét duplázni tudott, Pinzi pedig a szezon egyik legszebb találatát jegyezte.

Hat gólt hozott a Sampdoria-Brescia kiesési rangadó, melyen Laczkó kezdőként, Vass Ádám pedig cserként kapott lehetőséget. Érdekesség, hogy mindháromszor a vendégek jutottak előnyhöz, de ez is kevésnek bizonyult a három pont megszerzéséhez.

Komoly bajban továbbra is a lecceiek, akik a Chievo ellen találtattak túl gyengének, némiképp fellélegezhet azonban a Catania, miután Silvestre és Bergessio góljaival 2-0-ra hozta a déli derbyt a Cagliari ellenében.

A Palermo saját magát verte Parmában, az első találat például (de tulajdonképpen mindegyik) egészen elképesztő vendég hiba után született, a hazaiaknál pedig felmerül a kérdés, ha képesek heteken át a legjobbakat verni, miután ijesztően nagy lett a tét, miért nem voltak képesek vajon hasonlóképp teljesíteni az egész szezon során.

 

Milan–Bologna 1–0 (Flamini 8.)

Catania–Cagliari 2–0 (Silvestre 78., Bergessio 82.)

Chievo–Lecce 1–0 (Rigoni 58.)

Fiorentina–Udinese 5–2 (Vargas 9., D'Agostino 22., 51., Cerci 71., 86.,  ill. Pinzi 29., Asamoah 57.)

Parma–Palermo 3–1 (Dzemaili 2., Modesto 19., Candreva 89. ill. Pastore 56.)

Sampdoria–Brescia 3–3 (Pozzi 55., Tissone 63., Mannini 91., ill. Éder 50., Caracciolo 58., 84.)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr122869738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása