Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

3 kapufa, 3 piros lap, 3 büntető és 5 gól a Roma idegenbeli győzelmén, Totti megelőzte Baggiót is az örökranglistán

2011.05.01. 23:35 lupetto

 Köszönetet mondhat Fortunának a Roma a ma este után, a vendégek ugyanis nem kis mázlival gyűjtötték be a létfontosságú három pontot. Mindezt túlzás nélkül állíthatjuk annak ellenére is, hogy a Farkasok kapitánya büntetőt hibázott. A Bari, ha győzelmet nem is érdemelt volna, mindenképp közelebb állt annak megszerzéséhez kétszer is a kapufáig jutva, kapitánya vezetésével azonban a Roma nem adta magát és a 95.percben született Rosi találatnak köszönhetően életben tartotta BL álmait.

A fővárosiakra azonban nem várt nehézségek várnak a következő mérkőzéseken, Vincenzo Montella kénytelen lesz nélkülözni Simone Perrottát és Daniele De Rossit is ma esti kiállításaik következményeként. Az újdonsült vezetőség pedig (Sabatini állítólag hétfőn lép hivatalosan is munkába) jól teszi, ha máris gőzerővel kezd dolgozni Mexés utódjának keresésén, a védelem borzasztó statisztikái ugyanis ma este ismét kiderült nem a véletlen szüleményei, Juan mindössze gyenge árnyéka korábbi önmagának, Burdisso pedig az előző szezonnal szemben sokkal inkább milánói éveit idézi.

De a fő cél római részről kipipálva, zsebben az áhított 3 pont, s könnyen lehet, hogy mindez olyan lökést ad majd a Giallorossinak a végső finishez, hogy összehozzák Tottiék a már sokszor temetett 4.helyezést.

 

BARI-ROMA 2-3

Gólszerző: Bentivoglio 25. - 11-esből, Huseklepp 42., ill. Totti 30., 57. - a másodikat 11-esből, Rosi 95.

Bari (4-3-2-1):  Gillet; A. Masiello, Glik, Belmonte, Parisi; Kopunek, Donati (28' st Ghezzal), Gazzi; Bentivoglio, Huseklepp (Rossi); Romero (Alvarez)
Roma (4-2-3-1):  Doni; Cassetti (Rosi), N. Burdisso, Juan, Riise; De Rossi, Pizarro; Menez (Borriello), Perrotta, Vucinic (Taddei); Totti

Játékvezető: Russo

Sárga lap: Parisi, Romero, Masiello (B), Rosi (R)

KiállítvaDe Rossi 48. (R), könyöklésért;  Glik 78. (B), utolsó emberként elkövetett szabálytalanságért;  Perrotta 92. (R)

Megjegyzés: a 79.percben Totti büntetőből a kapufára lőtte a labdát

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: roma serie a bari

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr732870571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása