Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Pelé megakadályozná Ganso Milánóba igazolását

2011.04.30. 11:08 Unimuck

Fekete Gyémánt, a Santon egykori csillaga állítja, mindent el fog követni annak érdekében, hogy megakadályozza Gansót a klubváltásban. A 21 éves brazil tehetséget többek között a Milan is le szeretné igazolni, ennek megfelelően már a hét elején Adriano Galliani megbeszéléseket folytatott a labdarúgó 45%-os tulajdonát birtokló Sonda céggel. A történtek kapcsán a brazil egyesület úgy érzi, a Milan megpróbálja kijátszani a klubot, ami bizony Pelének se tetszik.

"Ganso és én beszélgettünk egymással. Tudom, hogy boldog a klubnál. Ha rajtam múlik, egy életen át itt marad. Hiszem, hogy a helyzet hasonló, mint Neymar esetében, aki egy éve a Chelsea-t utasította vissza." - mondta Pelé a Jovem Pan brazil rádiónak.

"Egy rövid beszélgetésre volt szükség Neymar esetében ahhoz, hogy meggyőzzük a maradásról, úgy vélem Ganso is meg fogja érteni, hogy az volna számára a legjobb, ha ő is maradna. Még fogok vele beszélni, de meggyőződésem, hogy a Santon mellett dönt majd." - zárt nyilatkozatát a volt világbajnok labdarúgó. 

Szólj hozzá!

Címkék: milan pelé mercato ganso

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr812865728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása