Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Pénzügyi nehézségekkel küzd a Bari

2011.04.26. 16:49 Unimuck

A dél-olasz kiscsapat vezetősége bérfizetési halasztást kért a klub játékosaitól, mellyel a pénzügyi problémáit próbálja enyhíteni az egyesület. Noha négy forduló még hátra van az idei szezonból, a Bari már biztosan búcsúzik a Serie A küzdelmeitől, így a klub a pályán és azon kívül is nehéz helyzetbe került.

"Volt egy beszélgetés az elnök és a játékosok között, melyen a labdarúgók nyitottak voltak a bérkifizetések halasztására." - mondta a Bari vezérigazgatója, Claudio Garzelli. 

"Szerencsére a láthatáron vannak új befektetők, kikkel a következő napokban tárgyalóasztalhoz ülünk, hogy rendezni tudjuk az anyagi gondjainkat. Remélem az egyeztetések jövőnk szilárd és nyugodt alapjait teremtik meg. Most még azonban a hátralévő mérkőzéseinkre koncentrálunk." - nyilatkozta a Galletti vezetője.

(football-italia.net)

Szólj hozzá!

Címkék: bari

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr722857058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása