Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Mourinho tanácsa Morattinak: Tartsd meg Leonardot és költs a csapatra

2011.04.21. 10:57 lupetto

 Tegnap esti kupagyőzelme után a Mediaset Premiumnak adott rövid interjút José Mourinho, s a mérkőzés értékelése mellett kitért az Inter helyzetére is. A portugál tanácsa Massimo Moratti felé egyértelmű; tartsa meg Leonardo-t és öljön pénzt a csapat felfrissítésébe.

"Az Inter e pillanatban mindenki bajnoka, Olaszországé, Európáé és a Világé egyszemélyben. Nem akkora tragédia, ha az idei szezon kissé rosszabbra sikerül. Kívánom a csapatnak, hogy fusson be a bajnokság második helyére és nyerje meg a Coppa Italiát. Moratti rendkívül jó stratéga, melyet a csapat újjáépítése érdekében most kamatoztatnia kell, míg Leonardo remek szakember, aki ha a teljes következő idény során az együttes élén állhat, remek eredményeket érhet el."

kép: calciomercato

Szólj hozzá!

Címkék: leonardo inter mourinho moratti

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr872844515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása