Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Miccoli elhagyja Palermót?

2011.04.20. 10:20 lupetto

 Az idei szezon kétségkívül nem Miccoliról marad emlékezetes, a támadó, elsősorban folyamatos sérüléseinek köszönhetően, elmaradt megszokott teljesítményétől. A Roma elleni mérkőzésen azonban elviekben a pályán bizonyíthatott volna, amennyiben ezt Delio Rossi is úgy gondolja, a tréner viszont a Henandez-Pinilla duónak szavazott bizalmat, mint utólag kiderült nagyon is helyesen.

Az olasz sajtó természetesen egyből ugrott a témára, s máris Miccoli lehetséges szezonvégi távoztát vizionálja, de managere a Sky Sportnak nyilatkozva igyekezett a témát rövidre zárni, még ha szavaiból ki is derült, valóban téma a támadó helyzete.

"Fabrizio és Zamparini remek viszonyt ápolnak egymással. A felmerülő problémákat megbeszélik majd egymás között, ahogyan ezt tették a múltban is, szóval nem gondolom, hogy emiatt távoznia kellene Palermóból."

Kérdés persze mit hoz a jövő, de kétségkívül a nyár egyik legnagyobb szenzációja lenne, ha úgy esne, a 31 éves csatár távozik jelenlegi klubjától.

kép:calciomercato

Szólj hozzá!

Címkék: miccoli palermo zamparini

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr742841914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása