Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ismét elsült a balkán legkegyetlenebb jobb lába

2011.04.19. 23:07 lupetto

 Ismét elsült a balkán legkegyetlenebb jobb lába, ezúttal a Coppa Italia elődöntőjében az AS Roma ellen. A szerb góljának köszönhetően a Nerazzurri várhatja előnyből a visszavágót, melyet ha a milánói együttes sikeresen vesz, jó eséllyel városi riválisával csaphat össze a kupa döntőjében.

Roma-Inter 0-1


Roma (4-2-3-1): Doni; Cassetti (34' st Rosi), Burdisso, Juan, Riise; De Rossi, Pizarro; Vucinic, Perrotta (28' st Simplicio), Taddei; Borriello (19' st Menez). A disp.: Lobont, Castellini, Loria, Brighi. All.: Montella.
Inter (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Ranocchia, Nagatomo; Zanetti, Cambiasso, Stankovic; Sneijder; Pandev (37' st Obi), Milito (30' st Pazzini). A disp.: Castellazzi, Materazzi, Chivu, Obi, Kharja, Mariga. All.: Leonardo.
Játékvezető: Rizzoli di Bologna
Gólszerző: Stankovic 45.
Sárga lap: Taddei, Burdisso (R), Maicon, Ranocchia, Sneijder (I)

Szólj hozzá!

Címkék: roma inter coppa italia stankovic

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr872841146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása