Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Giovinco - Rossi csatársort tervez a Villareal

2011.04.19. 11:40 Unimuck

A spanyol bajnokságban jelenleg negyedik helyen álló Villareal nyári tervei között szerepel, hogy egybentartsa jelenlegi keretét és további minőségi játékosokkal erősítse meg azt. A Sárga Tengeralattjáró sportigazgatója, Antonio Cordon a Sky Sport 24-nek tett nyilatkozatában elárulta, a klub szeretné megtartani gólerős támadóját, Giusseppe Rossit és egy másik olasz labdarúgó, a Juventustól kölcsönben a Parma csapatát erősítő Sebastian Giovinco is felkeltette az érdeklődésüket.

"Reméljük, hogy Rossit a klubunknál tudjuk tartani még pár évig. Nem akarjuk eladni az egyik legjobb csatárunkat, ellenben vásárolni szeretnénk hozzá hasonló, minőségi játékosokat." - kezdte nyilatkozatát Antonio Cordon. 

A Villarealnak nem lesz könnyű dolga megtartani az olasz támadót, akit legutóbb épp a Barcelónával és a Juventusszal hoztak hírbe a spanyol és olasz lapok.

"Barca? Az egyetlen dolog biztos, hogy Rossi Európa egyik legjobb támadója és a katalán klub mindig a minőségi játékosokat keresi."

Az interjú során Cordon megemlítette, a Serie A-ban jól szereplő játékosokat is figyelemmel kísérik.

"Sebastian Giovinco játéka nagyon tetszik, Rossival remek párost alkotnának." - zárta gondolatait a Villareal sportigazgatója.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus villareal rossi parma giovinco mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr732839150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása