Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Saját magát verte a Roma

2011.04.16. 21:29 lupetto

 Legnagyobb helyzeteit elszórakozva 3-2-es vereséget szenvedett hazai pályán a Roma, mellyel valószínüleg búcsút is mondhat BL álmainak. A vendégek tulajdonképpen semmi extrát nem nyújtottak, szerencsésen végigaszisztálták ahogy a római játékosok elhibázzák kihagyhatatlan tűnő ziccereiket is, míg ők igyekeztek majd minden lehetőségüket gólra váltani.

A mérkőzés krónikájához tartozik a játékvezető gyenge teljesítménye is, Romeo néhány döntése saját maga számára is komoly meglepetést okozhatott.

 

Roma-Palermo 2-3
Gólszerző:
Totti 20. – 11-esből, Vucsinics 92., ill. Pinilla 43. – 11-esből, A. Hernández 84., 90.

Roma (4-2-3-1): Doni; Cassetti, Burdisso, Loria, Riise; Pizarro, De Rossi; Rosi (Vucinic), Menez (Borriello), Taddei; Totti
Palermo (4-3-1-2): Sirigu; Cassani, Goian, Bovo, Balzaretti; Migliaccio, Bacinovic ( Acquah), Nocerino; Pastore; Hernandez, Pinilla
Játékvezető: Romeo
Sárga lap: Bacinovic (P), Rosi (R), Burdisso (R), Goian (P)

 

 

kép: CdS

1 komment

Címkék: roma roma palermo 2 3

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr242832080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása