Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Moratti a kiesés ellenére is köszönetet mondott csapatának

2011.04.14. 18:37 lupetto

 Massimo Moratti, klubja hivatalos weboldalán üzent csapata tegnap esti BL búcsúja után. Az elnök nem vádolt, nem keresett bűnbakokat, egyszerűen csak megköszönte csapatának az utóbbi évek sikereit, kiváló eredményeit, s reményét fejezte ki a hasonló folytatás iránt, egyben megerősítve pozíciójában klubja vezetőedzőjét.

"Szeretnék köszönetet mondani csapatomnak, minden korábbi és jelenlegi játékosnak, amiért az utóbbi években oly sok sikerrel örvendeztette meg a szurkolókat, köztük engem is. Büszkék vagyunk és mindig is büszkék leszünk eredményeikre.

Biztos vagyok benne, hogy a csapat tagjai mindent megtesznek majd, hogy valódi erejük és képességeik szerint teljesítsenek, s hogy ezáltal elérhessük az idei szezonra kitűzött céljainkat. Valamint hiszek abban is, hogy a szurkolók támogatásával ez a csapat és trénere még sok örömöt szerezhet számunkra."

kép:sportlive.it

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr232826365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása