Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ancelotti egyre közelebb a Roma-hoz?

2011.04.14. 10:19 lupetto

 Nem titok, hogy Carlo Ancelotti egy napon szívesen vállalná az edzősködést Rómában, régi vágya a Chelsea jelenlegi trénerének a giallorossi kispadja. Az sem újdonság, hogy a Farkasok kerete új tulajdonosuk szándéka szerint jelentős átalakulás elé néz, s e változások nem csak a labdarúgókat, hanem a technikai stábot is érinthetik. DiBenedetto (bár Montella maradása sem elképzelhetetlen) szeretne egy nagy volumenő edzőt a csapat kispadján tudni, s e ponton összeér a két szál, Carlo Ancelotti tökéletes választás lehetne.

De csak lehetne, hiszen az exmilanistát érvényes szerződés köti a londoni klubhoz, mely további egy évig gátat szab klubcseréjének, a Roma pedig nem fog nyilvánvalóan örökké várni Carletto érkeztére, az új stábnak nyárra megoldás kell. A történet elvileg itt véget is érne, már ha minden rendben menne az angol klub körül. A kékek azonban csalódást keltő szezont futnak, a Chelsea fényévekre a tabella első helyétől, s a Bajnokok Ligájából is búcsúzni kényszerültek éppen a bajnoki listavezető ellenében, egy viszonylag sima párharc után. Abramovic pedig nem az az ember, aki ölbe tette kézzel viseli a sikertelenséget, így igen könnyen elképzelhető, hogy az edző nyáron lapátra kerül.

A kérdés pedig ezáltal ismét aktuálissá válik, s talán ez az a pont, amikor már Carletto számára is komoly opcióvá érik a szezon végi klubcsere. Mindenesetre olasz források közül egyre többen tudni vélik, több ez az eshetőség mostmár egyszerű spekulációnál.

 

Szólj hozzá!

Címkék: roma ancelotti

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr102825161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása