Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Berlusconi - Ha bajnokok leszünk, nyáron két világklasszis érkezik a csapathoz, az egyikük Ronaldo lehet

2011.04.12. 09:10 Unimuck

Az AC Milan védőszentje, Silvio Berlusconi továbbra is kitart szándéka mellett, s nem tartja elképzelhetetlennek, hogy nyáron a divat fővárosába csábítsa Cristiano Ronaldót. Természetesen a klub körül ténykedők és a szurkolók is nagy örömmel fogadnák a klasszis érkezését, mely még tovább lelkesíti az olasz kormányfőt, de a transzferről még a Real Madrid vezetőit is meg kellene győznie, a portugálról nem is beszélve..

A múlt héten nyilvánosan jelentette be Berlusconi, hogy az egyik nagy álma Ronaldo szerződtetése, ám ehhez rengeteg pénzre lenne szüksége. 2009 nyarán a Real Madrid rekordot jelentő 94 millió €-ért igazolta le a portugál aranylabdást a Manchester Unitedtől, aki spanyol információk szerint azóta többszörösen visszahozta a vásárlási árát. Mindemellett afféle bónuszként csapata legmeghatározóbb játékosává is vált, 1 gól / mérkőzés körüli átlaga még a legoptimistább madridisták számára is az abszolút szenzáció kategória.

Berlusconi azonban ragaszkodik álmához, ezt a Processo di Biscardi televíziós műsorban is megerősítette: "Ronaldo a Milanban? Mindenkinek vannak álmai, és ezek néha valóra is válnak. Ha megnyerjük a Scudettót, akkor a nyáron egy vagy két világklasszist biztosan szerződtetünk. Ha Ronaldóval erősítenénk meg a keretünket, azt hiszem mindenki elégedett lenne." - mondta az államfő, majd kitért a bajnoki hajrára is.

"Az Inter és a Napoli is félelmetes ellenfél, de a saját kezünkben van a sorsunk."

A Milan 6 fordulóval a bajnokság vége előtt vezeti a tabellát, 3 ponttal megelőzve a Napoli.

Szólj hozzá!

Címkék: ronaldo milan berlusconi

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr452819408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása