Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ebédidőben a Zebrák a Griffmadarakkal hadakoznak

2011.04.10. 10:15 Unimuck

A mai nap tovább folytatódnak a Serie A 32. fordulójának küzdelmei, a délutáni meccsdömpingre ráhangolódást a Juventus - Genoa találkozó adja meg. A torinóiaknál az előző heti, Roma elleni győzelem után újra elkezdtek hinni a Bajnokok Ligája indulás lehetőségében, és hogy tegnap a Farkasok legyőzték a 4. helyezett Udinesét, még közelebb kerülhet a Zebrák eme álmukhoz. A Genoa a tabellára tekintve egy holttérben mozog, ami meg is látszik az Il Grifone játékán, utóbbi öt mérkőzésén csak 4 pontot gyűjtött össze.

A Juventus jelenleg a bajnokságban a 7. helyen áll, 8 ponttal lemaradva a 4. helyet elfoglaló Udinese mögött, de egy mai győzelem esetén ezt a hátrányt 5 pontra csökkentheti a torinói alakulat. A Genoa a tabella 12. pozícióját foglalja el, 14 pontra az Európa Liga indulástól, 9-re pedig a kieső zónától. A Binaconeri utóbbi két mérkőzését megnyerte, míg a Genoa pontot szerezni legutóbb a Bologna otthonából tudott. 

A két csapat 44-szer mérkőzött meg egymással Torinóban, ezen találkozókon 35 hazai, 7 döntetlen és 2 vendég siker született. A számok a Juve mellett szólnak, annál is inkább, hogy az őszi genovai mérkőzésen kétgólos győzelmet aratott az Öreg Hölgy.

Luigi Delneri, a hazaiak trénere nem számíthat Buffon, Salihamidzic, Chiellini, De Ceglie, Rinaudo, Sissoko, Quagliarella és Iaquinta játékára, míg Grosso egymeccses eltiltását tölti. Davide Ballardini, a genovaiak szakvezetője sérülés miatt Veloso, Kucka, Destro és Rafinha játékával nem számolhat, tovább az eltiltott Criscito sem léphet pályára. 

 

JUVENTUS - GENOA

12:30, Stadio Olimpico - Torino

Várható kezdők:

Juventus: Storari; Sorensen, Bonucci, Barzagli, Traore, Aquilani, Melo, Marchisio, Krasic, Matri, Pepe

Genoa: Eduardo; Mesto, Kaladze, Dainelli, Moretti, Rossi, Konko, Milanetto, Antonelli, Palacio, Floro Flores

Szólj hozzá!

Címkék: juventus juventus genoa

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr432813696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása