Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Seedorf és Ronaldo jövőre újra egy klubban?

2011.04.07. 09:16 lupetto

 Lassan döntenie kell lejáró szerződése ügyében Clarence Seedorfnak, a Milan legendás hollandjának, s mint azt a középpályás a brazil Rede TV-nek is beismerte, akadna jövőjét illetően egy egészen érdekes opció.

A Rossoneri tizesére ugyanis nem más, mint a nemrég visszavonult Ronaldo is kivetette hálóját, s igyekszik minden erejével a Corinthianshoz csábítani volt csapattársát, ami a hollandnak úgy tűnik nem is lenne kifejezetten ellenére. Bár egyelőre, elébe menve a további kérdéseknek, mindössze annyit üzent; a szezon végéig nem akar szerződésével foglalkozni, most minden erejével azon van, hogy Scudetto-t nyerjen a milánóiakkal, azért nyitva hagyott minden lehetőséget, hiszen mint még hozzátette; nem tudja még marad-e vagy megy, de sok egyéb opcióval együtt a brazilok ajánlatát is átgondolja majd a kellő időben.

Szólj hozzá!

Címkék: ronaldo milan seedorf

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr312806474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása