Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Diego nyáron visszatérhet a Serie A-ba

2011.04.07. 14:50 Unimuck

A Juventus korábbi, a Wolfsburg jelenlegi játékmestere, Diego lehet, hogy hamarosan ismét Olaszországba teszi át székhelyét, ugyanis a brazil középpályás a Lazio nyári igazolási terveiben szerepel, amennyiben a fővárosi gárda bejut a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeibe.

A 26 éves dél-amerikai futballista csalódást keltő egy éves torinói pályafutása után visszatért a Bundesligába, ám jelenlegi csapata igen közel áll ahhoz, hogy kiessen az első osztályból, így Diegónak sem lenne ellenére a klubváltás, annál is inkább, mert a közelmúltban megromlott a viszonya a Wolfsburg vezetőivel. 

Claudio Lotito, a Lazio elnöke ezt kihasználva kilátásba helyezte az alacsony termetű játékos leigazolását, de csak abban az esetben, ha csapata BL-t érő helyezésen végez a szezon végén, így lenne ugyanis kellő forrás a fantasista megszerzésére és fizetése kigazdálkodására.  

A Gazzetta dello Sport úgy tudja, a római klub 12-13 millió €-t szánna a transzferre, ez az összeg nem is jelentene nagy veszteséget a német klub számára, a korábbi 15 millió €-s vételárral szemben. 

1 komment

Címkék: juventus wolfsburg lazio mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr732807243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása