Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Mazzola - Az Inter idén is mindent megnyerhet

2011.04.05. 14:24 Unimuck

Az Internazionale egykori játékosa, Sandro Mazzola úgy véli, volt csapata idén is képes lehet a triplázásra. Bár a bajnoki cím sorsa nem a Nerazzurri kezében van, az Inter legendája bízik Leonardo játékosaiban, a BL-ben pedig sima továbbjutást vár a Schalke ellen.

"Véleményem szerint az Inter nagyon is versenyben van még a Scudettóért, hiszen olyan játékosai vannak, akik képesek megfordítani a jelenlegi állást."

Az esti Bajnokok Ligája negyeddöntő kapcsán is megszólalt a legenda: "Az Inter jobb csapat a Schalkénál. Ismerve a játékosokat, titkon a mai este folyamán egy nagyon jó eredményre számítok tőlük. Eto'o-ra vagy Sneijderre mindig lehet számítani. Együtt szenzációs dolgokra képesek, de oda kell figyelni a túloldalról Raúlra, hiszen ő bármilyen helyzetből képes betalálni, nem szabad szem elől téveszteni."

Szólj hozzá!

Címkék: bl inter mazzola inter schalke

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr932801768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása