Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ranocchia - A bajnoki címért folytatott harc még nem ért véget

2011.04.03. 14:00 Unimuck

Az Inter fiatal védője, Andrea Ranocchia érthető módon csalódott a tegnapi milánói derby végkimenetele kapcsán, de leszögezte, nem adják fel a küzdelmet és továbbra is hisznek a Scudetto elhódításában.

"Az egész mérkőzésre nagy hatással volt, hogy Pato már a 47. másodpercben gólt tudott szerezni. Hiába próbáltunk tisztázni abban helyzetben, sajnos nem jártunk sikerrel." - kezdte mondandóját Ranocchia. 

"Hogy a Milan jobban akarta volna a győzelmet? Nem mondanám. Ha Eto'o ki tudja használni a lehetőségét a félidő környékén, akkor egy másik mérkőzés kezdődik, de a futball már csak ilyen."

Az nerazzurri, vereségének köszönhetően már 5 ponttal áll lemaradva a listavezető Milan mögött, de mivel a Serie A-ban nem a gólarány, hanem az egymás elleni eredmény a döntő pontazonosság esetén, mondhatjuk, hogy a Rossoneri előnye már 6 pontra rúg. 

"A Scudettóért folytatott harc még nem ért véget. Hét forduló hátra van, ez a csata az utolsó játéknapon fog eldőlni. Egy olyan nagycsapat, mint az Inter, nem mondhat le ilyen korán a bajnoki címről." - összegzett végül a kialakult helyzetről a védő, további izgalmakat és éles versenyt remélve a hátralévő fordulóktól.

(footbal-italia.net)

Szólj hozzá!

Címkék: inter ranocchia

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr662795652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása