Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

"A Scudettót a Napoli nyeri meg, a Lazio a BL-ben indulhat"

2011.04.01. 14:25 Unimuck

Edy Reja, a Lazio trénere a Gazzetta dello Sport-nak nyilatkozott a hétvégi Napoli - Lazio összecsapás kapcsán. A 65 éves őszhajú mester egykori csapata ellen készül pályára küldeni fiait, ami állítása szerint igen nagy érzelmi hatással van rá. 2005-től négy éven keresztül dirigálta a szakember a délieket, irányítása alatt a gárda visszajutott a Serie A-ba.

"Érzelmes vasárnap elé nézek. Sokat adtam és sokat is kaptam Nápolytól. Csak egy éve vagyok a Laziónál, itt talán még mindig nem ismernek igazán, de büszke vagyok az eredményeimre. Jó kapcsolat alakult ki Claudio Lotito és a csapat között, remélem ez a jövőben is így marad. Harcolunk a céljainkért, ám ha a dolgok rosszra fordulnának, akkor is az Európa Ligában indulhatunk, ami nem rossz eredmény. Mindenesetre én mindent beleadok és nagy lelkesedéssel dolgozom." - nyilatkozta a Lazio edzője.

Hogy ki nyeri a bajnokságot, arra Reja csak ennyit válaszolt: "A Scudettót a Napoli nyeri meg, a Lazio pedig a Bajnokok Ligájában indulhat." 

(football-italia.net)

Szólj hozzá!

Címkék: lazio edy reja

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr12791170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása