Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Roma leendő presidentéje bajnoki aranyat ígér a következő szezonra

2011.04.01. 11:10 Unimuck

Az amerikai származású olasz üzletember, Thomas DiBenedetto a napokban 60%-os többségi tulajdonrészt szerzett az AS Roma csapatában, ennek köszönhetően nagy figyelem övezi az új tulaj jövőbéli terveit, amik első hallásra igen szép jövőt sejtetnek a fővárosi egyesület számára.

"Szeretem Rómát, ez az egyik legszebb és legismertebb város a világon, amely több mint 2000 éves múltra tekint vissza." - kezdte a Mediaset-nek tett nyilatkozatát DiBenedetto.

"Az AS Roma egy nagy csapat és a fanatikus szurkolói felülmúlhatatlanok. Nekik üzenem, FORZA ROMA! Jelenleg a Roma egy hercegnő, de én azt szeretném, hogy királynő legyen belőle. A legeltökéltebb szándékom, hogy egy olyan csapatot alakítsunk ki, amely jövőre megnyeri a Scudettót. Egyértelmű a célunk: a lehető leghamarabb bajnokok legyünk."

Az új tulaj érkeztével várhatóan gyökeres változások fognak bekövetkezni a Farkasok keretében, de a Giallorossi jelenlegi magja mindenképpen megmarad.

"Sok játékos remek benyomást tett rám, és már dolgozunk azon, hogy a csapat jelenlegi alapkerete továbbra is megmaradjon. Ebben egy fontos láncszem Francesco Totti és az ő fantasztikus karrierje. Ez az ember egy mágus."

"Vincenzo Montella óriási munkát végez a csapatnál. Hogy továbbra is ő marad-e az edző, még kérdéses, mindenesetre sikerült elhessegetnie a gárda felett tornyosuló fekete felhőket és a helyes útra terelte a játékosokat."

Az amerikai üzletember célja az is, hogy átépítse a Stadio Olimpico-t, eltüntetve a küzdőteret körülölelő futópályát. 

"Ez nem csak a Rómának, hanem az egész olasz futballnak fontos, hiszen minél több új, modern stadionra van szükség. Ez egy lényeges lépés ahhoz, hogy pár év múlva előrébb lépjen a klub."- zárta beszédét DiBenedetto.

(football-italia.net)

Szólj hozzá!

Címkék: roma dibenedetto

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr232790577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása