Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Dortmund új üdvöskéje az Inter célkeresztjében

2011.04.01. 15:25 Unimuck

Az Internazionale élénken érdeklődik a Bundesliga éllovas Dortmund játékmestere, Nuri Sahin iránt, ezt a milánói klub technikai igazgatója, Marco Branca is megerősítette. A Nerazzurri támadó-középpályás sorát Massimo Moratti a nyár folyamán meg szeretné erősíteni, így került képbe a remek képességekkel rendelkező 22 éves török válogatott futballista.

"Ő egy kiváló lehetőség számunkra, már jó ideje figyeljük a teljesítményét." - mondta a Corriere dello Sport-nak Branca a dortmundi játékosról. 

Nuri Sahin fiatal kora óta a Borussia Dortmund ifiakadémiáján nevelkedett, majd 2005. augusztusában, 16 évesen(!) debütált a BVB felnőtt csapatában, azóta több, mint 120 Bundesliga találkozón van már a háta mögött. 

2013 nyárán jár le Sahin szerződése Dortmundban. A játékos piaci értéke 15-20 millió € között mozog, így nem lenne olcsó mulatság elcsábítani a Westfalen Stadionból.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: inter nuri sahin

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr622791367

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Futball eredmények, foci közvetítések 2011.04.08. 11:03:23

Itt a hétvége, kezdődnek a bajnoki mérkőzések szerte a világban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása