Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Prandelli visszavágott a válogatott kritikusainak

2011.03.30. 18:40 Unimuck

A Squadra Azzurra a 2010-es VB-n csúnyán leszerepelt, sokan nem hittek a válogatott gyors, sikeres újjászervezésében és, hogy erre a feladatra Cesare Prandelli lenne a legmegfelelőbb személy, ám az eredmények és a fokozatosan javuló játék a Violák egykori kedvenc mesterét igazolják. Prandelli a nemzeti tizenegy körüli dolgokról nyilatkozott.

"Nyugodt légkör uralkodik a válogatott körül és az elért eredményekkel sikerült eltörölnünk a Világbajnokság utáni pesszimizmust. Legnagyobb elégedettséggel az tölt el engem, hogy a játékosaim kezdenek csapattá érni és ezáltal egyre jobb teljesítményre képesek."- kezdte nyilatkozatát a taljánok mestere.

"Sokan eltemettek már minket, de nagyon is élünk. A keretünk a világklasszisaink nélkül is nagyon erős, de persze Buffonékkal még jobb."

"Az Ukrajna elleni mérkőzésen már több kérdésre is választ kaptam, mint Szlovénia ellen. Nagyon nehéz megtalálni a csapategyensúlyt, ha egyik pillanatról a másikra nyolc helyen is változtatsz a csapaton."

"Hogy mi volt az utóbbi két sikerünk nyitja? Szervezettség, agresszivitás a középpályán és a támadószellem." 

"Ha egy nevet kellene mondanom, aki a leginkább pozitív hatással volt rám, akkor Giovinco-t emelném ki. Szívós, hatékony és soha sem ijed meg a védőktől. Szép jövő áll előtte."

(football-italia.net)

6 komment

Címkék: squadra azzurra prandelli

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr692785778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.03.30. 18:48:00

"Ha egy nevet kellene mondanom, aki a leginkább pozitív hatással volt rám, akkor Giovinco emelném ki. Szívós, hatékony és soha sem ijed meg a védőktől. Szép jövő áll előtte." - a kiemelt reszt ajanlanam Marotta figyelmebe (meg Lupetto-eba is :d)

lupetto 2011.03.30. 19:25:57

@mrscottpilgrim: Prandellit nyilvánvalóan a Parma tulajdonosa pénzeli, aki szezon végén szeretne meggazdagodni youtube sztárjának eladásán ;) egyéb kérdés?

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.03.30. 19:28:20

@lupetto: rabasztal, mert Gio meg Juve tulajdon, max csak a fele lehet a Parma-e, de amugy trequartistakent jatszott, nem is rosszul, 20-30 meteres inditas megvolt? abbol lett a masodik gol :P

lupetto 2011.03.30. 19:38:36

@mrscottpilgrim: szerintem jó árnak a fele is jó ár, szóval annyira csak nem csesztem rá. A 2. gólt Rossi varázsolta ;)

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.03.30. 19:43:27

@lupetto: khm, varazsolta :D es megis kitol kapta azt a kozel 30 meteres inditast? :D utanna mar Tokoly is megcsinalta volna a helyzetet :P

na nem baj, majd jon Okaka, es akkor majd tucat golt vagunk mindenkinek :DDDD

(amugy viccet felreteve Giovinco lesz az egyik alapkove a valogatottnak gyanithatoan, Prandelli eddig folyamatosan kereste a trequartistat, ugy tunik megtalalta)

lupetto 2011.03.30. 19:49:57

bízzunk benne, azért van pár jelölt + variáció rajta kívül is, de ezért nagy Prandelli, mert tényleg simán meghúz ilyeneket. És van annyira tökös is, h kihagyja de rossit meg balot
süti beállítások módosítása