Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Galliani nem zárta ki Balotelli érkezését

2011.03.30. 15:50 Unimuck

Az AC Milan első emberét, Adriano Gallianit Mario Balotelliről, a hétvégi városi derbiről és Gansóról faggatták.

Balotelli többször nyilatkozta, hogy szívesen visszatérne Olaszországba és ez esetben a Milanhoz szeretne igazolni. Az utóbbi hetek nem Mario futballtudásáról szóltak, de Galliani úgy véli csak vigaszra és kényelemre van szüksége és újra brillírozni fog a pályán.

"Csak szeretetre van szüksége. A szeretet mindenkin segít. Hogy a Milan készen áll-e rá? Van időnk, meglátjuk még." - mondta a Rossneri elnöke.

Galliani a hétvégi városi derbivel kapcsolatosan is megszólalt. 

"Érzem a feszültséget, mert jópár év telt azóta, hogy a két csapat egyszere kűzdött esélyesként a Scudettóért. Ugyanakkor nem hinném, hogy döntő mérkőzéshez érkeztünk volna, szerintem az utolsó fordulóban fog eldőlni minden."

A Santon csillagáról, Gansóról is próbáltak kicsikarni az újságírók némi információt, de az elnök csak rövid választ adott.

"Ganso? Vele kapcsolatosan semmit sem tudok mondani."

(goal.com)

Szólj hozzá!

Címkék: milan derby balotelli ganso

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr142785390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása