Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Egy újra szerethető csapat; Ukrajnában is biztosan nyert az Azzurri

2011.03.30. 09:20 lupetto

 Régen tekinthettünk ilyen optimistán a jövőre nézve az Azzurri kapcsán, Cesare Prandelli munkájának hatása a vártnál is jobb eredményeket hozott. A csapatnak újra van tartása, élvezhető és attraktív játékra képes, s ami a legfontosabb, mindez eredményességgel is társul. A felsorolt jelzőkből tegnap este leginkább utóbbi érvényesült, a teljesen átvariált együttes a mezőnyben ugyan nem dominált, de kíméletlenül használta ki lehetőségeit. Rossi ismét bizonyította klasszisát, Matri gólt szerzett debütálásán, Giovinco kiosztott egy-két fantasztikus passzot, s bár Chiellini sajnálatos mód már a mérkőzés elején megsérült, ettől függetlenül soha rosszabb estét..

Ukrajna-Olaszország 0-2

G.: Rossi 27., Matri 81.


Ukrajna (4-5-1): Shovkovskiy; Fedetskiy, Tiymoschuk, Rakytskiy, Oshipko; Gusiev, Rotan (Oliynyk), Aliev (Dedic), Stepanenko, Yarmolenko; Selezniov
Olaszország(4-3-1-2): Viviano; Maggio (Santon), Gastaldello, Chiellini (Astori), Criscito; Marchisio (Parolo), Montolivo, Nocerino; Aquilani (Giovinco); Gilardino ( Bonucci), Rossi (Matri)

Játékvezető: Nikolayev (orosz)

Sárga lap: Oshipko (U), Gastaldello (I)

Kiállítva: Astori 73. (második sárga lap után)

kép: CdS

Szólj hozzá!

Címkék: squadra azzurra ukrajna olaszország 0 2

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr582784255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása