Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A City Cavanit és Ibrát akarja, a svédnek azonban esze ágában sincs távozni

2011.03.28. 11:50 lupetto

 A Daily Star értesülései szerint Roberto Mancini Zlatan Ibrahimovic és Edinson Cavani nevét jelölte meg nyári kívánságlistájának élén, pótolandó az eligazolni vágyó Carlos Tevezt és az örök problémaforrást Mario Balotellit, aki ugyan nem valószínű hogy szezon végén elhagyná Angliát, sokat azonban ottlétével sem tesz hozzá csapata szerepléséhez. Az újság szerint ugyan mindkét játékos megszerzése problémás, hiszen aligha szeretne bármelyikőjüktől is megválni aktuális klubja, ám a megszerzésükre fordítható 110 millió euró kellő meggyőzőerővel bírhat ahhoz, hogy végül mégiscsak megenyhüljenek a felek.

A La Gazzetta dello Sport által készített mai interjúból azonban könnyen kiolvashatják máris az egyik érintett véleményét minderről a manchesteriek, Zlatan Ibrahimovic ugyanis kijelentette, esze ágában sincs távozni szerződése lejárta előtt Milánóból, a háta közepére sem kíván egy újabb költözést, legalábbis pályafutása utolsó, mindet lezáró szakasza előtt, ami viszont csak jó 3 év múlva lesz aktuális.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr592778353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása