Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Marco Van Basten a Fiorentina kispadján?

2011.03.26. 14:50 Unimuck

A Milan egykori csillagát, Marco Van Bastent szóba hozták a Fiorentinával. Ezen híresztelés nem szokványos úton került napvilágra, ugyanis a Sporting Lisbon vezérigazgatója és egyben a klub elnöki-jelöltje árulta el az újságíróknak. A portugál csapat és a Fiorentina közötti összefüggés nem más, mint Van Basten, akit állítólag mindkét egyesület kinézett a saját kispadjára. A lisszaboni klub igazgatója szerint ebben a versenyben azonban a Violák nyertek, ugyanis a következő szezonban Sinisa Mihajlovic helyét a holland legenda veszi át Firenzében.

"Lisszabonban tárgyaltunk Marco Van Bastennel, de a közeljövőben biztosan nem lesz a Sporting edzője, ugyanis a következő szezontól a Fiorentinát fogja irányítani." - nyilatkozatát Pedro Baltazar, a Sporting vezérigazgatója. 

A portugál klub vezetőjének a nyilatkozata rohamosan terjedt a médiában és kiderült, Van Basten jó kapcsolatot ápol a Violák vezérigazgatójával, Sandro Mencuccivel, ami csak olaj volt a tűzre, végül az olasz klub közleményben vetett véget a pletykáknak:

"A Fiorentina bejelenti, a Sporting elnökjelöltje, Perdo Baltazar által tett nyilatkozat alaptalan és nem felel meg a valóságnak." - áll a Violák közleményében. 

Mindenesetre a Fiorentina vezetősége nem lehet maradéktalanul elégedett a csapat és Mihajlovic idei teljesítményével, igaz, a szezon túlnyomó részében rengeteg sérülés tizedelte a gárdát. A firenzeiek a bajnokság 9. helyét foglalják el 9 ponttal lemaradva a nemzetközi kupaindulást biztosító 6. pozíciótól.

forrás: goal.com

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb fiorentina sporting marco van basten mihajlovic

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr672773232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása