Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Pirlo nyáron elhagyja Milánót, már tárgyalásokat folytat a Juventusszal

2011.03.24. 19:10 Unimuck

A goal.com írója, Salvatore Landolina egy meg nem nevezett biztos forrásra hivatkozva elárulta, Andrea Pirlo a szezon végén elhagyja a Milant és nagy valószínűséggel a Juventus csapatához fog igazolni. A Rossoneri ugyanis nem tud folyamatos játéklehetőséget biztosítani az irányítónak, és nem hajlandó a mostanihoz hasonló bérezéssel új szerződést kínálni Pirlónak, aki így 10 év után elhagyhatja a vörös-feketéket.

"Pirlo biztosan elhagyja Milánót a szezon végén. A Milan nem ajánlott fel neki új szerződést és már nem is valószínű, hogy ezt megtenné, mivel az előző hónapban engedélyt adott a Juventusnak, hogy tárgyalásokat kezdjen a középpályással." - közli Landolina a titokzatos személy nyilatkozatát.

"Giuseppe Marotta találkozott Adriano Gallianival és engedélyt kapott, hogy megkezdje Pirlóval a tárgyalásokat. Galliani már Torinóban is egyeztetett Marottával és valószínűleg júniusban ezek a tárgyalások tovább folytatódnak." 

Bér-kérdés

"Az egyetlen probléma a játékos 3,5 millió €-s bérigénye, de ha Pirlo hajlandó lesz ezt az összeget 2,5 millió €-ra csökkenteni, akkor biztosan a Juventus játékosa lesz."

"A napokban lehetett a Manchester City érdeklődéséről is hallani, de azt hiszem ez csak pletyka. A Juventus és a Milan kiváló kapcsolatot ápolnak egymással, Galliani megpróbálja majd rávenni Pirlót, hogy a Juventushoz igazoljon."

Szólj hozzá!

Címkék: juventus milan pirlo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr542768829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása