Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ranocchia megsérült, nem lesz ott a szlovénok és az ukránok elleni találkozókon

2011.03.23. 15:45 Unimuck

Andrea Ranocchia sérülés miatt kénytelen volt elhagyni az olasz válogatott edzőtáborát és visszatért Milánóba. A Sky Italia jelentései szerint az Inter fiatal védőjének jobb térde sérült meg, így sem a Szlovénia, sem az Ukrajna elleni mérkőzésen nem léphet pályára az Azzurri színeiben.

Eközben Cesare Prandelli 4-3-1-2-es felállást gyakoroltat fiaival az edzéseken. A jelentések szerint a mester azt már eldöntötte, hogy a középpályát a Thiago Motta - Montolivo - Aquilani trió fogja alkotni a szlovénok ellen, míg Ukrajnában elképzelhető némi kísérletezgetés e csapatrészben is.

Várható kezdő: (4-3-1-2) Buffon - Maggio, Bonucci, Chiellini, Balzaretti - T.Motta, Montolivo, Aquilani - Mauri - Pazzini - Cassano

Szólj hozzá!

Címkék: inter squadra azzurra ranocchia

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr62765220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása