Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Menez vagy Montella? Nyár végére csak egyikük maradhat

2011.03.21. 15:50 lupetto

 Jeremy Menez azon kevesek egyike, aki sokat veszített Vincenzo Montella érkeztével. A francia, Ranieri munkássága alatt a csapat alap emberévé vált, hétről-hétre a kezdőcsapatban jutva lehetőséghez, s nemcsak hogy végre stabilan beverekedte magát a farkasok kezdőjébe, egyenesen úgy tűnt rá épülhet a giallorossi következő jópár esztendeje. Ranieri azonban a múlt, s vele együtt úgy tűnik Menez is, Montella ugyanis ezidáig csupán epizódszerepet szánt a támadónak. A calciomercato.it a francia ügynökét faggatta a kialakult helyzetről, s Alain Migliaccio bár óvatosan fogalmaz, szavaiból érződik, nyár végére kettejük közül csak az egyik maradhat.

"Természetes, hogy Jeremy csalódott. Ranierinél folyamatos lehetőséghez jutott, míg Montellánál csak elvétve lép pályára. Minden játékos szeretne folyamatosan a pályán lenni, de természetesen a tréner az, aki összeállítja a csapatot."

"Menez jól érzi magát Rómában, kítűnő a kapcsolata csapattársaival. 2012 júniusáig szerződés köti a bordó-sárgákhoz és szeretne maradni az olasz fővárosban. De tudnunk kell ki lesz a következő idénytől a csapat vezetőedzője. A szezon végén mérleget vonunk majd, s amennyiben úgy érezzük Jeremynek nincs helye a klub terveiben, úgy találkozót kezdeményezünk majd, hogy megoldást találjuk e helyzetre. Egyelőre egyetlen klubbal sem tárgyaltunk Menez jövőjével kapcsolatban."

Nagy kérdés tehát hogyan alakul a támadó sorsa az idény hátralévő részében, mindenesetre ha a klub egyetlen nyár alatt kénytelen lenne megválni mindkét francia játékosától, az biztosan érzékenyen érinteni az egész keretet.

Szólj hozzá!

Címkék: roma mercato montella menez

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr712759142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása