Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Aquilani ügynöke szerint nincs sok aggódnivaló kliense jövőjét illetően

2011.03.21. 14:35 lupetto

 Frank Zavala, Alberto Aquilani ügynöke nem aggódik különösebben kliense jövője miatt, s szavai alapján a juventinók is fölöslegesen teszik mindezt, a manager ugyanis egyedül a Juve döntésétől teszi függővé a játékos sorsának alakulását. A Radio Mana Mana-nak nyilatkozva az alábbiakban foglalta össze a következő hónapok várható alakulását.

"Június 30-án a Juventusnak lehetősége lesz kiváltani a játékost jelenlegi szerződéséből. A klub dolga most annyi, hogy meghozza ezzel kapcsolatos döntését. Elképzelhető, hogy kedvezőbb árat szeretnének, vagy több részletben akarnák majd rendezni Alberto vételárát, de mindez a két klub közös játszmája, mely csak nyárra fog tisztázódni."

"Alapvetően szerintem nincsenek nagy kérdőjelek. Mindamellett, hogy nem egyszerű a helyzet, azt gondolom Alberto nem fog távozni Torinóból."

1 komment

Címkék: juventus aquilani mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr972758838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.03.21. 15:39:27

ez a Pirlo uzlet, ez szerintem csak Marotta csele, ami ketto dologra jo:
1) a Pool kenytelen csokkenteni az arat, ha szabadulni akar tole, marpedig szabadulni akar tole, ez nyilvanvalo
2) Alberto osszeszedi vegre a tokeit, es vert izzad azert, hogy a csapatban maradhasson, ez ugy tunik bejon, mert tegnap mar ujra a regi onmagat idezte, ha az iranyito meg nem csak hatrapasszokkal dolgozik, akkor ugye a Juve is szintekkel jobb, es ha Krasic jo labdakat kap, akkor meg o is
süti beállítások módosítása