Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Zaraténak 88 másodperc is elegendő volt, hogy beállítsa a végeredményt

2011.03.19. 20:40 Unimuck

 Villámtalálattal vette kezdetét a 30. forduló, melyen az újabb vesztes derby után lábadozó  Lazio a Cesena együttesét fogadta. A hazaiak egy bal oldalon futtatott támadása végén Zarate pörgette a szélről középre adott labdát Antonioli kapujába a kezdő sípszót követő 88. másodpercben, ezzel tulajdonképpen pontot is téve a mérkőzés izgalmaira. Az argentin támadó szezonjában igazi mérföldkő volt ez a találat, hiszen nem kevesebb, mint 3 hónapos gólcsendjét törte meg. A folytatásban továbbra is lendületben maradt a Lazio, Hernanes szabadrúgását követően Biava fejesénél kellett bravúrt bemutatnia a Cesena hálóőrének. 

A második játékrészre a vendégek 3-5-2-es felállásra váltottak, levonva a konzekvenciát első félidei impotens játékukból. Ez megélénkítette a játékot, Parolo és Caserta adott munkát a biancoceleste hálóőrének, de veszélyesebb lehetőséget így sem tudott kialakítani a vendégegyüttes. A hazaiak boldogan csordogáltak az eseménynélküliségben néha egy-egy kontrával visszacsapva, s a hajrában egy alkalommal talán saját maguk legnagyobb döbbenetére olyannyira jól sikerült mindez, hogy Zarate kis híján újabb gólt szerzett.

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy bár Giannoccaro játékvezető nem látta, de a kamerák igen, ahogy Matuzalem lekönyökli Jimenezt, a Fegyelmi Bizottság valószínűleg vizsgálat alá veti majd az esetet.

Győzelmével a Lazio visszavette 4.helyét a tabellán, míg a cesena továbbra is 17.

LAZIO 1-0 CESENA

G.: Zarate (2')

Lazio: (4-3-2-1) Muslera; Scaloni (Stendardo 77'), Biava, Dias, Garrido, Gonzalez, Matuzalem, Mauri (Kozak 86'), Hernanes (Brocchi 60'), Zarate, Sculli

Cesena: (4-3-3) Antonioli, Santon, Pellegrino, Von Bergen, Lauro (Benalouane 68'), Caserta (Riski 69'), Colucci, Parolo, Jimenez, Bogdani (Ceccarelli 46'), Malonga

 

kép: CdS

Szólj hozzá!

Címkék: serie a lazio olasz foci olasz labdarúgás calcio azzurri blog lazio cesena

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr132753782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása