Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Vincenzo Montella, az AS Roma Guardiolája

2011.03.16. 15:39 lupetto

 Egyetlen hónap is elég volt ahhoz, hogy Vincenzo Montella meggyőzze képességeivel a vezetőket, maga mellé állítsa volt játékostársait és meghálálja az őt imádó tifosók bizalmát, a Roma vezetőedzőjeként ugyanis képes volt arra, amire Ranieri már aligha, teljesítményt és eredményeket kicsikarni együtteséből.

Ugyan a Bajnokok Ligájában a csoda elmaradt, de a győztes derby, a 4 bajnokin begyűjtött 10 pont, Pizarro gyors visszatérése, s az alkalmazott új edzésmódszer mind-mind odavezetett, hogy Olaszországban már többen is komoly párhuzamot vélnek felfedezni Aeroplanino, s a Roma-ban szintén megfordult Guardiola pályája között.

Vincenzo legnagyobb szerencséjére pedig ezen emberek nem csak és kizárólag a legelvakultabb romanisták soraiból kerülnek ki, hanem a sajtó és egyenesen az irányítást átvenni készülő új elnökség tagjai közül is, akik a Corriere dello Sport információ szerint komolyan fontolgatják, hogy amennyiben Montella képes lesz az együttest egy BL-t érő helyezésig vezetni, úgy korábbi elképzeléseikkel szakítva, hosszútávra is Vincenzo-ra bíznák a csapat irányítását.

S, hogy ki mit szólna mindehhez? Tottiék egészen biztosan díjaznák az ötletet, már csak azért is, mert a Capitano egyik legjobb barátjáról beszélünk. A szurkolók mindig is ragaszkodtak a bordó-sárga kötődésű kedvenceikhez, a korábbi jelöltek pedig.. maradjunk annyiban, hogy ha minden a reméltek szerint alakul az olasz fővárosban, akkor átkozhatják sorsukat, hogy a megfelelő pillanatban nem álltak készen a Roma hívószavára.

Szólj hozzá!

Címkék: roma

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr92744452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása