Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Marotta négy minőségi játékos leigazolását tervezi

2011.03.14. 12:20 Unimuck

A Juventus sportigazgatója Beppe Marotta úgy véli, a torinói klubnak a nyár folyamán legalább négy meghatározó játékost kell igazolnia ahhoz, hogy harcba lehessen a Bajnokok Ligája helyezésekért. Az Öreg Hölgy négy mérkőzés óta nyeretlen, így ha nehezen is, de el kell fogadniuk a Juventínóknak, hogy jövőre sem lesz ott szeretett csapatuk a legrangosabb európai kupasorozatban.

Annak érdekében, hogy a folytatásban minőségi javulás következzen be a zebráknál, Marotta egy új edzőt és elismert játékosokat csábítana a klubhoz. 

"A Juventusnak még legalább négy minőségi játékosra szüksége van. De mindenekelőtt azt a szakembert kell megtalálnunk, aki tapasztalt és tudja, hogyan kell irányítani a csapatot a nehezebb időszakokban." - mondta Marotta.

A Gazzetta dello Sport értesülései szerint az említett négy játékos a Lyon balhátvédje Michel Bastos, a Milan vezére Andrea Pirlo, a Barca kegyvesztett középpályása Javier Mascherno és jelenleg a Roma támadója Marco Borriello lehet. 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus pirlo bastos mascherano borriello átigazolási tervek

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr592737996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása