Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Sokáig vezetett, végül örülhetett az 1 pontnak is az Inter

2011.03.11. 23:20 Unimuck

A Campionato 29. fordulójának nyitómérkőzésére Bresciában került sor, ahol a címvédő Inter lépett pályára. A találkozó papírformaszerű kezdetet hozott, a milánói csapat többet birtokolta a labdát és kapura is veszélyesebb volt a Vass Ádámmal felálló Bresciánál. Bő negyed óra elteltével az Inter gólra váltotta mezőnyfölényét, egy szögletet követően Eto'o ajándékozta meg önmagát és csapatát egy góllal 30. születésnapja alkalmából.

A percek múlásával a hazai gárda kénytelen volt egyre kijjebb merészkedni saját kapuja előteréből, ezzel még több lehetőséget nyitva az Inter támadói előtt, de Arcari szenzációs védéseivel meccsbe tartotta a Bresciát. 

A hajrában aztán óriásit változott a találkozó képe, a Nerazzurri beszorult saját térfelére, sőt, egy szögletet követően Cordoba "gólpasszából" Caracciolo egyenlíteni is tudott. Pár perccel később a kolumbiai védő ismét főszereplővé vált, egy gyors hazai akciót követően Eder ellen szabálytalankodott a hátvéd, jutalmul piros lapot kapott a Brescia pedig tizenegyest lőhetett. Caracciolo végezte el a büntetőrúgást, de a rosszul helyezett lövését Julio Cesar könnyedén védte, megtartva csapatának legalább az egy pontot. 

Az Inter továbbra is második, négy pontra leszakadva az egy meccsel kevesebbet játszó Milantól, míg a Brescia a 19. pozíciót foglalja el a tabellán. 

 

Brescia 1-1 Inter

G.: Caracciolo (85') ill. Eto'o (18')

Brescia: (3-5-2) Arcari - Zebina, Bega, Zoboli - Zambelli (Éder 61'), Kone, Vass (Lanzafame 83'), Hetemaj, Berardi (Daprela 26') - Diamanti, Caracciolo

Inter: (4-3-2-1) J.Cesar - Maicon, Lúcio (Cordoba 65'), Ranocchia, Nagatomo - Zanetti, Sneijder, Stankovic - Pandev, Eto'o - Pazzini (Kharja 70')

Sárga lap: Daprela (B), Zebina (B), Caracciolo (B), Kone (B), Hetemaj (B) ill. Maicon (I)

Piros lap: Caracciolo (B) ill. Cordoba (I)

(fotó: gazzetta.it)

Szólj hozzá!

Címkék: inter serie a olasz foci olasz labdarúgás calcio brascia inter 1 1

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr862732211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása