Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Az Inter már fél szemmel Münchenre figyel, nehogy erre ráfázzon Bresciában

2011.03.11. 18:45 Unimuck

A bajnoki címvédő Inter öles léptekkel zárkózott fel a városi rivális Milan mögé, a Scudettóért folytatott harcban immáron a nerazzurri Allegri csapatának legfőbb vetélytársa, de hogy ez továbbra is így maradjon, ahhoz ma kötelező Leonardo legényeinek begyűjteni mind a három pontot Bresciában. A papírforma a milánóiak mellett szól, de ne felejtsük el, noha a Brescia kieső helyen áll, nem egy nagycsapat orra alá tört már borsot, elég csak a Napolit, az Udinesét, a Rómát, a Juventus vagy az őszi mérkőzést visszaidézve, pont a Nerazzurrit említeni. Ráadásul kedden az Interre egy életbevágó Bajnokok Ligája visszavágó vár a Bayern München ellen, így megeshet, hogy Cambiassóék gondolatai már az Allianz Arénában járnak.

Ami nagy hiba lenne, mert ez esetben a Milántól való 5 pontos lemaradás könnyen 8 egységre nőhet. Leonardo Samuelre és Militóra nem számíthat sérülés miatt, Cambiasso, Chivu és Motta sincs 100%-os állapotban, de a Gazzetta szerint ők pályára fognak lépni. Elől a Sneijder - Eto'o - Pazzini trió rohamozhatja a Brescia kapuját. 

A hazaiaknál előzetesen Vass Ádám a kezdőben kap majd helyet, Koné és Hetemaj lesz a társa a középső középpályán. A csatársorban természetesen helyet kap az őszi Inter - Brescia (1-1) összecsapás vendég gólját jegyző Caracciolo is.

 

Brescia - Inter

20:45, Stadio Mario Rigamonti - Brescia

Várható kezdők:

Brescia: (3-5-2) Arcari - Zebina, Bega, Zoboli - Berardi, Kone, Vass, Hetemaj, Daprela - Diamanti, Caracciolo

Inter: (4-3-1-2) J.Cesar - Maicon, Lúcio, Ranocchia, Chivu - Zanetti, Motta, Stankovic - Sneijder - Eto'o, Pazzini

Szólj hozzá!

Címkék: inter serie a olasz foci olasz labdarúgás calcio brescia inter

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr862731550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása