Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A nap (ál)híre: Robben a Milanba vágyódik

2011.03.11. 13:35 lupetto

 Mint azt több magyar portál is hírül adta a Corriere dello Sport információira alapozva, Arjen Robben állítólag kész nyáron elhagyni jelenlegi csapatát, amennyiben az lemarad a jövő évi BL-sorozatról, s ez esetben áhított célpontja egyértelműen a Milan együttese lenne, mely természetesen tárt karokkal várná a holland érkeztét.

Okként közeli barátja Van Bommel Milánóba költöztét és gyors beilleszkedését nevezte meg az újság, ami lássuk be azért nem túl ütős érv, de ha még mindez igaz is mondjuk ráadásként azért, mert a topbajnokságok közül még csak itt nem próbálta ki magát, azt egészen nehezen tudnánk elképzelni, hogy a mindent  részletekben, s azt is kedvezményesen rendezni akaró rossoneri képes lenne a München igényeihez igazodva asztalra dobni egy vélhetően 30-40 millió euró körüli vételárat, ráadásul egyösszegben.

De persze reménykedni mindig lehet, mégiscsak Berlusconiról és a Milanról beszélünk, s a holland kétségkívül el is férne a rossoneri jobb oldalán, vele kiegészülve pedig jövőre tényleg a legszebb álmokat dédelgethetnék a vörös-feketék hívei.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr222730708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása