Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Doni: saját magunk sorsát tettük nehézzé

2011.03.09. 14:03 lupetto

"Pozitívum, hogy próbáltunk mindent megtenni, hogy visszahozzuk magunkat a párharcba az este folyamán. Negatívum azonban, hogy saját magunk bizonyultunk önmagunk legnagyobb ellenségének, miután minden kapott gólunk elkerülhető lett volna" - értékelt a giallorossi brazil portása az UEFA.com-nak adott interjújában.

Hasonlóan vélekedett a történésekről Nicolas Burdisso is, aki szerint szintén a bordó-sárgák okolhatóak elsősorban a korai búcsúért, s bár a Shakhtar jól játszott, tulajdonképpen nem csináltak mást az ukránok, mint remekül használták ki a rómaiak hibáit.

"Most, hogy a BL már elúszott azon kell dolgoznunk, hogy kiharcoljuk a jogot a jövő évi szerepléshez." - zárta szavait az argentín hátvéd.

Szólj hozzá!

Címkék: roma doni burdisso shakhtar roma

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr112724784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása