Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Montella optimista az esti BL találkozó előtt

2011.03.08. 08:30 Unimuck

A Roma edzője, Vincenzo Montella bízik játékosaiban és továbbjutásra készül a Shakhtar otthonában. Igaz, ez nem lesz könnyű feladat, hiszen három héttel ezelőtt hazai pályán 3-2-es vereséget szenvedett a Lupi ukrán ellenfelétől. A Farkasok trénere az esti összecsapásról nyilatkozott.

"Abban a szellemben kell pályára lépnünk, ahogyan a Lecce ellen is játszottunk az utolsó negyed órában. A játékosaim a győzelemért küzdöttek nagy nehézségek árán is." - kezdte mondandóját Aeroplanino. 

"A Shakhtar ellen maximális koncentrációra lesz szükségünk, azt is figyelembe kell vennünk, hogy ellenfelünk utóbbi 60 hazai összecsapásán nem kapott ki, ez is bizonyítja, hogy minőségi futballt képvisel."

"Mindezek ellenére én optimista vagyok, folyamatosan fejlődünk. Most egy kemény meccs áll előttünk, de van esélyünk a továbbjutásra. Mindkét fél számára a negyeddöntő a cél, keményen dolgozunk, hogy mi érjük ezt el." - zárta nyilatkozatát a Farkasok trénere. 

(goal.com)

Szólj hozzá!

Címkék: roma bajnokok ligája bl vincenzo montella nyilatkozata shakhtar roma

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr942720754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása