Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Vereséggel debütált Cosmi, Sculli duplájával simán győzött a Lazio, s nyugodtan készülhet a városi derbyre

2011.03.07. 08:50 lupetto

 18 perc elég volt a Lazionak ahhoz, hogy döntsön 90 sorsáról, a hazaiak ugyanis kihasználva a vendég védelem ismételt megingásait, simán vágtak kettőt, ezzel megpecsételve ellenfelük sorsát. A főszereplők mindkét találatnál hasonló szereposztásban Ledesma és Sculli voltak, míg a középpályás a tökéletes passzokról gondoskodott, addig a támadó a befejezést vállalta magára.

Ha nehezen is, de felocsúdott valamelyest a Palermo, s próbáltak közelebb kerülni a kékekhez, de Muslera kisebb megtornáztatásán túl igazán komoly sanszig nem jutottak, tulajdonképpen komolyabb esélyük nem volt a későbbiekben visszajönni a mérkőzésbe.

Győzelmével a biancoceleste visszafoglalta 4.helyét a tabellán és készülhet a vasárnap délutáni városi derbyre.

LAZIO-PALERMO 2-0 (2-0)

G.: Sculli 7., 18.

 Lazio (4-2-3-1): Muslera; Scaloni, Biava, Stendardo, Radu; Matuzalem (90' Garrido), Ledesma; Sculli (52' Gonzalez), Hernanes (76' Bresciano), Zarate; Floccari.

Palermo (3-5-1-1): Sirigu; Munoz, Bovo, Andelkovic (46' Liverani); Cassani, Migliaccio, Nocerino, Ilicic (76' Acquah), Balzaretti; Pastore; Hernandez (68' Paolucci).

Játékvezető: Gabriele Gava di Conegliano Veneto

Sárga lap: Munoz (P), Scaloni (L), Liverani (P), Stendardo (L), Zarate (L)

kép: Tuttosport

Szólj hozzá!

Címkék: lazio lazio palermo 2 0

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr632717466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása