Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Csúnyát botlott a Napoli, gólzáporos Inter győzelem - taroltak hétvégén a BL csapatok

2011.03.06. 18:53 lupetto

 Egy félidőn keresztül altatta saját magát, majd kegyetlenül kivégezte ellenfelét a nerazzurri, mely immáron egyértelműen a Milan első számú (és egyetlen) vetélytársává lépett elő a Scudettóért folytatott versenyfutásban. Hasonlóan ellentétes félidőket hozott a Napoli Brescia elleni fellépése is, a hazaiak ez első 45 perc során körbelőtték a vendégek kapuját, majd a második játékrészben kinyíló védelmük hibáit a Bresciaiaknak lett volna alkalmuk többször is kihasználni, de végül maradt a gólnélküli döntetlen, mellyel a Napoli tulajdonképpen le is mondhat bajnoki álmairól. A mérkőzés után magasba is törtek az indulatok a San Paoloban, Mazzarri két meg be nem fújt büntetőt, valamint egy piros lapot is számonkért lefújást követő nyilatkozatában.

Szintén győztes nélkül fejeződött be a Bologna - Cagliari, illetve a Chievo - Parma összecsapás is, ellenben a Fiorentina Catania összecsapáson igazi hazai fesztiválnak tapsolhattak a szurkolók, Adrian Mutu főszereplésével simán nyertek a violák. Ha ezúttal nem is 7 góllal, de ismét győzni tudott a friuliani is, Di Natale újabb góljával a Zebrették már a Napoli nyakán a tabellán.

Ami a magyarokat illeti; Vass Ádám a kezdéstől a hármas sípszóig a pályán volt Nápolyban, míg Rudolf Gergelyt a hajrára cserélte be edzője az Udinese otthonában.

Internazionale–Genoa 5–2 (Pazzini 50., Eto'o 51., 57., Pandev 71., Nagatomo 84., ill. Palacio 40., Boselli 90.)

Napoli–Brescia 0–0

Fiorentina–Catania 3–0 (Mutu 21., 24., Gilardino 61.)

Bologna–Cagliari 2–2 (Di Vaio 29. – 11-esből, Ramirez 90., ill. Cossu 59., Ragatzu 83.)

Udinese–Bari 1–0 (Di Natale 75. – 11-esből)

Chievo–Parma 0–0

 

4 komment

Címkék: fiorentina napoli inter genoa 5 2

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr142716092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.03.06. 20:34:43

Gyerekek, ennek így sok értelme nincs, hogy publikálni nem lehet, vagy valakit meg kell vele várni.
süti beállítások módosítása