Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Criscito Huszti Szabolcs csapattársa lesz?

2011.03.05. 13:30 Unimuck

Domenico Criscito iránt nagy érdeklődést mutat a két milánói óriásklub, de a Gazzetta dello Sport értesülései szerint a fiatal védő kikosarazhatja a Milant és az Intert, ugyanis nagyon közel áll ahhoz, hogy a Zenit Szentpétervár csapatához igazoljon. Az orosz átigazolási időszak március 15-ig tart nyitva, ennek és az állítólagos előrehaladott tárgyalásoknak köszönhetően Criscito akár órákon belül alá is írhat az orosz bajnokhoz.

Luciano Spalletti személyében a balhátvédnek nem akármilyen kérője akadt, és Criscito sem ellenezné a kiváló edzővel való közös munkát. 

A Gazzetta úgy tudja, hogy a Zenit 18 millió €-os ajánlatot tett a Genoa vezetőinek, ami igen kecsegtető összegnek tűnik, így akár órákon belül meg is születhet az egyesség a két fél között. 

Criscito eltiltása miatt nem léphet pályára a vasárnapi Inter elleni bajnokin, így könnyen előfordulhat, hogy az utolsó mérkőzését Genoa mezben a Catania ellen vívta a 24 éves védő.

Szólj hozzá!

Címkék: átigazolás milan inter mercato domenico criscito zenti

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr202712588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása