Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

"Eladtad a segged a Milannak" - nehéz hetek várnak Philippe Mexesre

2011.03.04. 15:01 lupetto

 "Eladtad a segged a Milannak!", ilyen és ehhez hasonló sértésekkel jutalmazták Philippe Mexest a Roma szurkolói csütörtök este a Fiumicino reptéren, ahonnét a fővárosiak megkezdték Leccébe vezető útjukat, reagálva a hétközben felröppent hírekre, miszerint a francia hátvéd szóban már mindenben megegyezett a milánóakkal a nyári folytatást illetően. A terminálon összegyűlt több tucat szurkoló nem kímélte a franciát, s az hogy  beérték "mindössze ennyivel" köszönhető annak is, hogy egyelőre a hírt még egyik fél sem erősítette meg hivatalosan, így bár halvány rá az esély de mégis elképzelhető, hogy végül az egész történet mindössze csak pletyka marad.

A középhátvéd 7 évvel ezelőtt szerződött a Roma csapatához korábbi együttesét az Auxerre-t hátrahagyva, s bár többször is ünnepélyes hűségesküt tette a bordó-sárgák mellett most mégis úgy tűnik, hogy a csapat körüli bizonytalanság, illetve a Milan mélyebb pénztárcája kellő meggyőzőerővel bírt nem várt döntése meghozatalához.

Szólj hozzá!

Címkék: roma milan mexes

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr542710089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása