Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Juventus hamarosan tárgyalásokat kezdhet a Barcával Mascherano ügyében

2011.03.03. 13:00 Unimuck

A Gazzetta dello Sport értesülése szerint a torinói klub élénken érdeklődik a Barcelona játékosa, Javier Macherano iránt, az olasz lap úgy tudja hamarosan tárgyalóasztalhoz is ülhet a két fél az argentin átigazolásával kapcsolatban. A középpályás nyáron 22 millió €-ért Spanyolországba tette át székhelyét, ám a Xavi-Iniesta-Busquets trió árnyékában sok babér nem termett számára, így a katalán klub kész túladni rajta (elsősorban magas fizetése miatt).

A klub gyenge szereplését látva a vezetőség újból nagy játékosmozgást (és edzőváltást) tervez nyárra a bianconerinél, többek között a nemrég megműtött Momo Sissoko is távozhat a csapattól, kinek helyére Marotta fő jelöltje a Barca argentin játékosa lenne.

A katalánok azonban szeretnének legalább akkora összeget kapni a 26 éves középpályásért, mint amennyiért nemrég maguk is megvették (22m€) a Liverpool csapatától, ám mivel ez valószínüleg nem arat majd osztatlan sikert a torinóiaknál így nem kizárt, hogy végül kedvezőbb áron is lehetővé teszik távozását. 

2 komment

Címkék: barcelona juventus mascherano javier mascherano juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr482706776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.03.03. 15:26:54

nekunk most elsosorban iranyitot, avagy passzmestert kell talalnunk, nem meg egy passzkeptelen pitbullt, foleg ennyiert, es foleg ugy, hogy itt van Melo, aki nem csak kurvajol szur, de jol indit es passzol is

Unimuck 2011.03.04. 08:56:08

@mrscottpilgrim: Ha az okos Ranieri anno nem int be Xabi Alonsonak (helyette érkezett Poulsen), akkor most ez nem lenne beszédtéma. Egy Melo-Alonso középső középpálya verhetetelen lenne.
süti beállítások módosítása