Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Sneijder újra 100 %-os állapotban, Leonardo szerint 12 gólig meg sem áll tavasszal

2011.03.02. 10:41 lupetto

"Újra 100 %-os állapotban vagyok." - kezdte nyilatkozatát a La Gazetta dello Sportnak adott interjújában az Inter holland csillaga.

"Leo azt mondta tavasszal 12 gólig is eljuthatok, s máris háromnál tartok. A csata azonban folytatódik. Szerdán a Bayern ellen nem érdemeltünk vereséget, remek meccset vívtunk, mint ahogy a Sampdoria ellen is." - értékelte az utóbbi napok eseményeit a fantasista.

"Most tovább kell küzdenünk a végsőkig mindhárom fronton. A vasárnapi győzelmünk ennek bizonyítéka, Genovából elhozni a három pontot egyáltalán nem könnyű feladat. A végén mindez meghozza majd gyümölcsét." - összegzett optimistán a nerazzurri szezonbéli kilátásait illetően a játékos, s a csapat jelenlegi formáját nézve valóban úgy tűnik jó úton halad az együttes, hogy újra tavalyi fényében tündököljön, a Bayern elleni vereség ellenére is.

 

Szólj hozzá!

Címkék: sneijder inter

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr182703589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása