Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Megindult a roham Sanchezért

2011.03.02. 19:21 lupetto

"Kaptunk már ajánlatokat Sanchezért, olasz és angol klubok is megakarják szerezni őt" - árulta el a Sky Sport kérdéseire válaszolva Franco Soldati, az Udinese presidentéje.

"Nem árulom el, hogy kiktől, de annyit elmondhatok, hogy egy olasz és egy angol klub érintett."

Az előzményeket tekintve könnyen kitalálható mely két együttesre célozhat a friuliani elnöke. A támadót az utóbbi hónapokban többször is hírbe hozták mind az Interrel, mind a Manchester Uniteddel, s nyílt titok, hogy a chilei is hajlana a transzferre, bármely együttes is lenne végül a befutó. A sajtó értesülései szerint körülbelül 30-35 milliót kell majd az üzletre áldozzon leendőbeli együttese.

Az Udinese pedig úgy tűnik idén nyáron ismét kicserélheti keretét, s Sanchez mellett több nagy név is távozhat. De ez a Zebrettéknél általában nem okoz túl nagy megtorpanást, évek óta remekül halászgatnak a kevésbé ismert, de később annál nagyobbat dobbantó játékosok piacán.

Szólj hozzá!

Címkék: manchester united inter udinese sanchez mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr892705147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása